Úvod O společnosti Tiskové zprávy Nový ředitel společnosti

Nový ředitel společnosti

08. 04. 2019

S platností od 1. dubna 2019 se stal Pavol Červenák novým generálním ředitelem sítě BestDrive v České republice a na Slovensku. Kromě Česka a Slovenska bude také zodpovědný za rozvoj autoservisní sítě koncernu Continental v Irsku, Finsku a Norsku. Jednou z jeho hlavních priorit bude především rozvoj autoservisních služeb.

Pavol Červenák zastává různé obchodní a marketingové manažerské pozice v Continentalu už více jako 15 let. Začínal ve společnosti Matador a od jeho převzetí koncernem Continental v roce 2007 zodpovídal za řízení a rozvoj obchodních aktivit značek koncernu Continental na trzích Střední a Východní Evropy.

BestDrive je největší síť pneuservisů a autoservisů v České republice a na Slovensku. Provozovatelem sítě je v České republice ContiTrade Services s. r. o., na Slovensku ContiTrade Slovakia s.r.o., obě společnosti patří do koncernu Continental. Jednotný koncept servisní sítě BestDrive se 182 pobočkami umožňuje pokrýt nabídkou profesionálních pneuservisních a autoservisních služeb území obou států. Komplexní nabídku zboží a služeb mohou využívat i zákazníci preferující online objednávání z pohodlí domova přes www.bestdrive.cz nebo www.bestdrive.sk. Jako největší poskytovatel komplexní služby motoristům se servisy BestDrive snaží nadstandardním způsobem naplňovat očekávání svých zákazníků v duchu firemního motta: Vy jezdíte, my se staráme / You drive, we care.