Úvod O společnosti Tiskové zprávy Bezpečně na cestách ...

Bezpečně na cestách ...

11. 05. 2017

Jak už je zvykem, i letos se můžete dočkat již čtvrtého ročníku BestDrive Road Show, v rámci kterého Vás budeme čekat na 15 místech rozmístěných po České a Slovenské republice, abychom vyhověli co největšímu počtu zákazníků. Některé služby, které můžete celoročně využít na našich 194 pobočkách po celé České a Slovenské republice, Vám zde nabídneme zcela zdarma, protože i nám záleží na bezpečném provozu na silnicích.

Zanedlouho nám všem začíná čas dovolených, a proto by nebylo na škodu připravit auto k bezpečné jízdě, s čímž vám rádi pomůžou naši mechanici. Při kontrole geometrie vozidla, která je nejvyužívanější službou na celé akci, využíváme špičkové zařízení značky Hunter, díky kterému má zákazník písemný výstup se shrnutím stavu geometrie, a to za pouhých 5 minut.

„Jak se ukázalo i v minulých ročnících, čeští řidiči stav geometrie svého vozu dost podceňují, problém jsme zjistili u více než 80% automobilů. Kromě zkrácení životnosti pneumatik má špatná geometrie vliv i na jízdní vlastnosti vozidla a tím pádem i na bezpečnost všech účastníků silničního provozu. Vozidlo nejede ve dvou stopách, samovolně se vychyluje z přímého směru a v zatáčkách mohou pneumatiky pískat", vysvětluje Ing. Lucie Matušková, zástupce servisní sítě BestDrive.

Mimo měření geometrie vozu Vám nabídneme i služby, jako je kontrola brzdové kapaliny, kontrola chladicí kapaliny, kontrola tlaku a stavu pneumatik nebo zátěžový test baterie.

V případě špatného tlaku v pneumatikách Vám ho na místě dohustíme. Pokud jezdíte s pneumatikami, které mají nižší hloubku dezenénu, než je zákonem dáno, připravíme Vám i akční nabídku na nové pláště, které si můžete nechat přezout na jakékoli naší pobočce.

BestDrive je největší síť pneuservisů a autoservisů v České republice a na Slovensku. Provozovatelem sítě je v České republice ContiTrade Services s. r. o., na Slovensku ContiTrade Slovakia s.r.o., obě společnosti patří do koncernu Continental. Jednotný koncept servisní sítě BestDrive se 194 pobočkami umožňuje pokrýt nabídkou profesionálních pneuservisních a autoservisních služeb území obou států. Komplexní nabídku zboží a služeb mohou využívat i zákazníci preferující online objednávání z pohodlí domova přes www.bestdrive.cz nebo www.bestdrive.sk. Jako největší poskytovatel komplexní služby motoristům se servisy BestDrive snaží nadstandardním způsobem naplňovat očekávání svých zákazníků v duchu firemního motta: Vy jezdíte, my se staráme.

Dotazník spokojenosti zákazníka Pneuservis on-line Novinky